How To Fascinate® Nederland en Belgie

Ik ben de eerste How To Fascinate® Advisor van de Benelux. In 2017 alweer heb ik mij laten opleiden en heb ik inmiddels honderden profielen afgenomen én geimplemteerd met klanten. Zoek je een Fascinate® trainer in Nederland of Belgie die al heel veel meters heeft gemaakt met deze persoonlijkheidsprofielen? Dan ben ik de beste keus.

“Wat is mijn onderscheidend vermogen? Mijn “distinct” value?

Wat maakt mij onderscheidend? Hoe doe ik het anders dan anderen? Waarmee raak ik de juiste snaar bij mijn publiek? Stap in je grootsheid, je ‘zone of genius, follow the joy & ease en volg je eigen pad. Mooie teksten nietwaar? En ook iets wat iedere business coach wel zegt.

Voor ál deze uitspraken is er nu een handleiding: bij mij als Fascinate® Certified Advisor. Alle andere persoonlijkheidstesten hebben je geleerd hoe jíj de wereld aanvaart.

De Fascinate® persoonlijkheidsprofielen draaien het om. En leggen bloot hoe diezelfde wereld jóu ervaart.

De enige manier om dit te leren is bij mij. Ik ben de eerste Fascinate® advisor van de Benelux. 

Wten wat jou anders maakt is een belangrijk gegeven, omdat het aantal ondernemers en zzp’ers in rap tempo toeneemt.

Maar alleen weten wat je anders maakt is niet genoeg. Je wil het goed weten te positioneren. Op zo’n manier dat de juiste klanten rijdendik voor je in de rij staan.

Alleen ik combineer deze wetenschappelijk onderbouwde methode (inmiddels heb ik nog een andere tool hieraan toegevoegd) met min ruime ervaring als positioneringsstrateeg.

Science-Based Business Coaching™

Ik ben niet alleen gespecialiseerd in business coaching en positionering, maar ik combineer dit o.a. met de Fascinate® persoonlijkheidsprofielen. Inmiddels heb ik nog een andere methode toegevoegd. En de combinatie met Fascinate® is BAANBREKEND.

Op deze manier groei je met je bedrijf op een manier die goed voelt. Je weet waar jouw onontdekte potentieel ligt, maar je weet ook wat je nu tegenhoudt. 

Waarom How To Fascinate®?

 • Fascinate® is een bewezen effectieve tool en jarenlang getest met tienduizenden mensen. Er zijn gedegen onderzoeken aan vooraf gegaan in samenwerking met gerenommeerde onderzoeksbureau’s.

 • Fascinate® wordt veelvuldig ingezet bij grote bedrijven in de US. (denk aan Twitter, Nike, Cisco, Coca-Cola). Fascinate® is gebaseerd op wetenschap.

 • Fascinate® is geen zelf geknutselde archetype test en is ook niet te vergelijken met de bekende persoonlijkheidstesten zoals DISC, enneagram, Strenghtsfinder, Kolbe of Human Design.

 • Het is beeldend en spannend! Want laten we eerlijk zijn: een 3-tje, een blauw type of een INFT zijn spreekt níet tot de verbeelding.

 • Het is simpel en diepgaand tegelijkertijd. Plus je kunt het multi-diciplinair inzetten: binnen je bedrijf, binnen teams, t.b.v. je personal brand, je marketing en sales tot zelfs je privé relaties.

 • En het belangrijkste: Fascinate® “meet” als enige (!!!) persoonlijkheidstest hoe de wereld jóu ziet in plaats van andersom.

Mijn eerste bedrijf startte ik als 21-jarige.

Een Amway- business. Ik was de jongste in Nederland. En ik deed het náást mijn gewone baan. Toen al ging ik mee naar seminars en netwerkbijeenkomsten. Ook in het buitenland.

Later begon ik – naast mijn fulltime baan – nog een bedrijf als digital designer. Ik werkte de klok rond en had klanten bij de vleet. Ik verdiende met gemak 2X mijn gewone salaris. En ik begon dit geld uit te geven. Niet aan dure schoenen, maar aan aandelen.

Inmiddels ben ik 38 en heb ik samen met mijn vriend ons droomhuis gekocht (met nauwelijks hypotheek) in de roerigste tijd op de huizenmarkt.

We verhuisden van een kleine woning van nog geen 70 m2 in Arnhem naar een riant verbouwde en gemoderniseerde karakteristieke woning in het witte stadje: Thorn.

Ik heb het goed gedaan. En ik ben nog geen 40. Los daarvan kamp ik (helaas) met een longziekte. Toch heeft dit mij er niet van weerhouden mijn netto-omzet ieder jaar te verdubbelen.

Ik ben dol op de ‘wet van aantrekking’, maar ook op de ‘wet van je mouwen opstropen’ en het werk doen. Ik ben opgegroeid als kleindochter van een ondernemer. Mijn opa had een assurantiekantoor.

Mijn moeder had in hetzelfde pand later een drukbezochte salon. Ik had geen nichtjes of zusjes. Alleen maar mannen in de familie.

Dat maakt dat ik van wanten weet. Ik heb een hart van goud, maar durf regelmatig de boel online op te woelen. Ik vaar niet met alle winden mee en durf kritisch te zijn op trends, hypes en standaard methodes.

Als kind was ik al anders.

Ik was wars van wat anderen vonden dat ik moest doen of kunnen. Die dwars- en vastberadenheid heeft ervoor gezorgd dat ik sta waar ik sta.

Ik heb het leven waar ik van droomde. Een prachtig huis, de liefde van mijn leven, familie en vrienden om mij heen. Een eigen motor.

Mijn hoofd is net een popcornbrein: ideeën op commando die je om de oren knetteren. In mijn klantenbestand zitten daarom ook business coaches, trendwatchers, salesexperts en marketeers.

Zélfs de Fascinate® methodiek pas ik op een andere manier toe dan mijn Fascinate® collega’s. Binnen Fascinate® is het de norm om te ontdekken waar je ‘distinct value ligt. Of om je personal brand ermee vorm te geven en natuurlijk de team dynamiek bloot te leggen.

Omdat ik inmiddels met honderden klanten heb gewerkt heb ik ontdekt dat je Fascinate® op zoveel meer manieren kunt gebruiken. Dat heb ik mij helemaal eigen gemaakt. Dus wil je niet alleen werken met iemand die How To Fascinate® begrijpt, maar die het ook op innovatieve maniere inzet? Dan ben ik voor jou de beste keus.

Stuur mij een e-mail en vraag naar de mogelijkheden.

Grote namen die mij dikwijls bestempelden tot ‘geheim wapen’.

De How To Fascinate® test

Een test alleen doen zegt niks.

 • Hoe interpreteer je de uitslag en hoe trek je hem door in je business?

 • Hoe word je leven en je relaties er beter door?

 • Hoe gebruik je het in je sales gesprekken?

 • Of om je marketingboodschap aan te scherpen?

 • Waar zou je meer van moeten doen? En waarvan minder?

 • Welke mensen passen het best in jouw team? Of als ideale klant?

 • Welke aanbod past het beste bij je?

Waarom bij mij de How To Fascinate® test doen?

In de Benelux ben ik de eerste die met deze testen is gaan werken. Ik heb honderden profielen afgenomen en geimplementeerd. Inmiddels is een Belgische en nog een Nederlandse adviseur bij gekomen, maar ga maar na…

Ik heb zoveel ervaring met de Fascinate® persoonlijkheidstest… ik leef deze methodiek.  Omdat ik er altijd open over heb gesproken heb ik veel mensen geinspireerd. Mensen die op “eigen houtje” gaan rommelen met klanten en de test gebruiken. En mensen die mij volgen op social media en de opleiding zijn gaan doen.

Door wie zou je liever geopereerd worden? Een chirurg die net is afgestudeerd? Of een chirurg die al honderden patiënten heeft geopereerd?

Ik gebruik deze methode bovendien met mijn ruime ervaring in het ondernemen. En stem dus feitelijk jouw bedrijf, aanbod, boodschap en klant áf op jouw profiel.

Dit is super interessant voor je als al in menig keuken hebt gekeken. Veel van mijn klanten hebben al verschillende (business)coaches gehad. Ze weten op strategisch en mindset gebied veel: van de wet van aantrekking, funnels, money mindset en high-end ondernemen.

Nu willen ze alles op zijn plek laten vallen. Ondernemen op een manier die GOED voelt.