Disclaimer?

Manon Toma

mail@manontoma.nlwww.manontoma.nl – KvK nr: 52362744

Ik ben Manon Toma, Certifief Fascinate® Advisor sinds 2017.

Deze website en de inhoud is eigendom van Manon Toma. Deze website heeft een informerend karakter. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Alle informatie is beschikbaar gemaakt door Manon Toma.

Ondanks de constante zorg en aandacht die ik aan de samenstelling van deze website besteed, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op de site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zal ik de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.

Affiliates

Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie. Er zullen links naar andere websites (waaronder ook affiliates) op de website van Manon Toma worden vermeld die totaal onafhankelijk opereren van Manon Toma.

Deze links zullen bijvoorbeeld in blogs en op de pagina’s op de website van Manon Toma worden geplaatst. Manon Toma heeft geen zeggenschap en/of invloed op de inhoud van deze sites. Ik faciliteer enkel links naar andere websites ter informatie en ten behoeve van het gemak van mijn website bezoekers.

Het kan zijn dat andere websites een eigen Privacy Policy hebben en wij adviseren die goed door te lezen bij het openen van deze websites. Manon Toma is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt verstrekt of verkregen door deze websites of voor enig ander gebruik van de websites. Manon Toma is affiliate van een aantal bedrijven: Hungry JPG, Picmonkey en Creative Market. Ik zou deze websites niet aanbevelen als ik er zelf niet heel blij van wordt. Ik ben niet aansprakelijk voor evenetuele geschillen via deze websites. Je bezoekt deze op je eigen risico.

Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan om enige vorm van informatie op deze site hetzij tekst of beeldmateriaal, voor gebruik te vermenigvuldigen op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van Manon Toma.