Word ‘Top Of Mind’ met mijn Powerful Positioneren™ methode

Positionering en business coaching voor hongerige en vooruitstrevende ondernemers die willen winnen in hun bedrijf, zónder zichzelf te verliezen.

Business coaching en positionering.
De keuze is reuze, waarom ik?

Die achternaam heb ik niet voor niets

 TOMA betekent in marketingland: ‘top of mind awareness’. Ik help jou naar die TOMA – positionering in het hoofd van je klant. Stijg boven jezelf én de markt uit.

Business coaching backed by science™

Énige business coach/strateeg (Benelux) die werkt met twee op wetenschap gebaseerde tools. Groei op een manier die bewezen en aantoonbaar bij je past.

Winnen met je bedrijf, zonder jezelf te verliezen

Uit faseren wat níet (meer) voor je werkt, zodat je excelleert op wat wél voor je werkt. Je potentie ontgrendelen en gezien worden als het boegbeeld van je branche.

Hi! Ik ben Manon Toma

Op mijn website noem ik mezelf business coach (Hey Google), maar ik ben vooral strategisch sterk. Wij zijn frontrunners. Jij en ik. Fastmovers! Hoogvliegers. Vooruitstrevend en hongerig naar groei. Jij hoort in de top van de markt. Maar dít is het hele eiereneten: de beste of de nummer 1 zijn is in deze tijd niet (meer) voldoende. Daarom help ik jou om ‘top of mind awareness’ te creëren met mijn Powerful Positioneren™ methode. Dat betekent dat je een autoriteits- en voorkeurspositie hebt t.o.v. je concurrent. Je meer ‘spaar-ze-allemaal’ klanten aantrekt en je jezelf die rasechte succesvolle ondernemer voelt.

Mijn klanten kunnen niet (meer) uit de voeten bij de traditionele business coaches in Nederland.

Ja, je hebt die befaamde 6 figure business, maar het voelt als een rondtrekkend circus. Ook jij voelt je ‘anders’ en mist daardoor aansluiting bij dergelijke aanbieders. Het voelt vooral als heel veel en heel hard schreeuwen:

  • Lanceringen doen waar NASA bij verbleekt;
  • Fotoshoots orchestreren alsof je Kim K. bent;
  • Tig funnels optuigen waar je zélf nog in verdwaalt;
  • 24/7 show-uppen en shinen op Instagram;
  • High-end gaan in gouden glitterjurk en 50K aanbod.

Je moet er veel voor doen. En laten.

Alhoewel al die investeringen en inspanningen je hebben gebracht hebben tot waar je nu staat, voel je dat er iets fundamenteels mist. Alsof je iets laat liggen. En over het hoofd ziet. Je hebt niet nóg een business coach nodig. Wat jij nodig hebt is een ‘Powerful Positionering‘. Want dát? Is ALTIJD het ontbrekende puzzelstuk.

Je klanten lopen al met je weg. Nu de rest van de wereld nog.

Word ‘top of mind’ met mijn Powerful Positioneren™ methode. Zo werkt het:

Alhoewel ik als business coach en online marketing bureau gevestigd bent in Thorn (Het Witte Stadje, Limburg) bedien ik mijn klanten die door heel Nederland zitten hoofdzakelijk online. Hieronder vind je mijn aanbod om jezelf ‘powerful te positioneren’ en door te stoten naar die ‘Top Of Mind Awareness’ positie in het brein van je klant. Het je een specifieke wens of vraag? Stuur dan een mail naar [email protected]

;

Powerful Positioneren ~ Losse Trainingen

Liever ‘n vluggertje? Dan zijn mijn ‘bite-sized business trainingen’ voor jou! 

;

Powerful Positioneren ~ Groepsprogramma

Een online programma waarin je jouw positionering, aanbod en belofte strak trekt.

;

Powerful Positioneren ~ 1:1 livedag

Een exclusieve 1:1 dag bij mij thuis (Thorn). Plekken zijn zeer beperkt.

Ook al doe je hetzelfde,  je bent niet hetzelfde. Ontdek wat dat niet is en ga daar meer van doen.

Manon Toma

Blogartikelen voor jouw online bedrijf en positionering

Wat is personal branding?

Wat is personal branding - mijn kijk op personal branding anno 2024 Waar veel personal brand experts op Linkedin opeens "het licht" zien en personal branding als iets "nieuws" zien is het concept personal branding al redelijk oud. In 1997 werd het in het leven...