Wil je mij en mijn creatieve crew inschakelen voor jouw personal branding (& beyond)?

dat kan! Wij ontwikkelen én ontwerpen samen jouw complete (online) brand identity.

Dit gaat in drie fases:

1:Positioneren / 2:Presenteren / 3:Promoten

***Momenteel zit ik volgeboekt en neem ik tot april geen nieuwe projecten aan***

〤 Waarom dit complete traject bij mij en met mij volgen?

First things first: 'even' een logo laten maken doe ik niet. Zonder na te denken gaan ontwerpen is voor mij écht een no-go! Een middagje brainstormen over jouw personal brand? Kan niet. Ook al lees je dat online. Dit is een proces wat meer tijd nodig heeft. 

"Ik wil weten wie jij bent, wat jou drijft, wat jouw verhaal is en wie jij wilt gaan bereiken. Zonder jouw verhaal te kennen kan ik geen boekomslag ontwerpen."
 • In tegenstelling tot een branding expert (die weer anderen erbij moeten halen) zet ik een extra stap door óók de visuele vertaalslag met jou te creëren en de vervolgstap te zetten. 
 • In tegenstelling tot een grafisch of website ontwerper zet ik juist een stap terug. Klakkeloos gaan ontwerpen zonder plan en strategie is voor mij een no-go. 
 • En dan nog laat ik je niet los! Daar waar jouw behoefte ligt kan ik jou helpen. Ik werk samen met fijne mensen met elk hun expertise. Denk daarbij aan e-mailmarketing, Facebook Bots, Video, PR, eLearning en copywriting. Met elk van hun werk ik zelf ook samen.

Jouw doel:

Op de radar komen van jouw publiek. Meer likes, shares, followers & opt-ins op je email lijst. 
Een online identiteit waar je trots op bent. Een duidelijke positionering en een opmerkelijke online presénce.

Hiervoor heb je nodig:

Iemand die jou vragen stelt, waardoor je op bruikbare antwoorden komt. Een sterk logo, goede foto's, een onderscheidende website (zonder alle gouden letters die je online óveral ziet) en een creatieve crew die jou ook ná jouw website verder helpt. Emailmarketing, Social Media, video's, eLearning... Jij vraagt, ik draai. 

Jouw resultaat: 

Doordat je bewust keuzes gaat maken en hier bewust naar gaat handelen, word je op den duur bewust benaderd. Dit levert meer winst in geld op, maar vooral ook in tijd (ons belangrijkste goed). Ik geloof namelijk dat een goedlopend bedrijf tijd creëert.

〤 Concreet als wij gaan samenwerken?

 1. P O S I T I O N E R E N
  ✓ Je krijgt toegang tot de online omgeving: 'Positioneer & Presenteer Jezelf Als Merk'. Aan de hand van een unieke merk persoonlijkheidstest en bijbehorende methode, werkbladen en filmpjes leg je de basis voor jouw personal(ity) brand. Hierbij maak ik o.a. gebruik van een systeem waarin ik, als enige in Nederland, ben opgeleid vanuit de VS.
   
 2. P R E S E N T E R E N
  ✓ Ik maak n.a.v. stap 1 de visuele vertaalslag: Een digitaal brand moodboard én brand stylesheet wat het uitgangspunt vormt. Hierna gaan we starten met de ontwerpfase. Huisstijl, fotografie, website enzovoorts.
   
 3. P R O M O T E N 
  Ik zet 'on brand' visuals/plaatjes voor jou op die je zelf steeds opnieuw kunt aanpassen. Ook gaan we nadenken wat je zou willen qua online marketing. Hiervoor heb ik vaste samenwerkingspartners.

Prijs v.a. 3995,- ex. BTW.  LET OP: De uiteindelijke prijs hangt af van jouw specifieke wensen.

〤 Dit pakket bevat in ieder geval:

 • De online training: 'Positioneer & Presenteer Jezelf Als Merk'. 
  In deze leeromgeving maak ik dus ook gebruik van het unieke systeem waarvan ik de enige adviseur ben in Nederland. 
 • Een brandstyling (brand moodboard & brand stylesheet). 
 • Een logo + website (5 basispagina's + blog).
 • Een basis set visuals/plaatjes voor Social Media.
 • Online brainstorm sessies van 3 x 45 minuten. (In te zetten bij aanvang, tijdens en na oplevering. Zo denk ik ook samen met jou mee over jouw Social Media strategie en online marketing acties.) 
 • De online training 'Create Catchy Content': Content bedenken, plannen en creëren. 
 • Een "on-brand" fotoshoot: 2,5 uur shooten en 5 beelden t.w.v. 500,- ex. BTW.

Optioneel:

 • Make-Up, haar en kledingstyling: voor en tijdens de fotoshoot.
 • Copy: "Standaard Webpakket" teksten vanaf 675,- ex. BTW. 
 • Video: Filmen duurt de gehele dag. Deze dag is incl. begeleiding vooraf en tijdens de dag. Hierna volgt ook nog het editen. Vanaf: 1995,- ex BTW.
 • Online cursus: Wil je jouw diensten omzetten naar eLearning? Een online programma maken doe ik in samenwerking met een opleidingsdeskundige en een technisch ontwikkelaar.
 • Online Marketing: E-mailmarketing, funnels,Facebook advertenties, een SEO check, een Facebook Bot, alles is mogelijk.

〤 Dit is voor jou als jij:

 • Jij groei ambities hebt en jezelf als merk wilt gaan (her)positioneren, presenteren én promoten. Ik werk met creatieve denkers en doeners, nuchtere ondernemers die geen trends willen volgen maar ze willen zetten. Ondernemers die een standpunt durven in te nemen en die hun bedrijf niet als een hobbyproject ziet, maar een verandering willen maken voor zichzelf én hun omving. 
 • Je niet bij een branding strateeg een plan wilt maken en vervolgens nog denk: "ja und jetzt?" Jij wilt één aanspreekpunt. Door mijn achtergrond als designer en mijn sterke kennis rondom marketing en Social Media help ik je met alle fases en laat ik je niet staan bij fase een. 
 • Je net de KvK uitwandelt en staat te trappelen om jouw product of dienst meteen op een aansprekende en aantrekkelijke manier neer te zetten. Jij bent het type: als ik het doe, dan doe ik het goed.

〤 Dit is niet voor jou als:

 • Je denkt dat jouw personal brand binnen een week staat. 
 • Je van mij verwacht dat ik iets maak wat een ander al heeft. Gouden of rosé logo? No way!
 • Je alleen nog "even" een  logo en website nodig hebt.
 • Je krijgt bij mij alles of niets. Ik geloof niet in het aanleveren van losse stukjes, we leggen de complete puzzel of anders niks. Ik ben de enige ondernemer in Nederland die dit complete pakket zo aanbied en ben daarom vaak volgeboekt.
 • Pluspunt is dat ik nauw samenwerk met mensen op allerlei expertises en je daarom in de complete online (her)lancering kan helpen. Ik werk samen met een videograaf, fotograaf, tekstschrijver, technisch ontwikkelaar, webbouwer, opleidingskundige, e-mailmarketingspecialist enzovoorts.

〤 Voorbereiding

Personal branding is niet iets wat je even doet. 

 1. De voorbereiding voor jou is +/- een maand. Je kijkt toegang tot de online omgeving, dus dit hangt een beetje van jouw eigen tempo af. 
 2. Doorlooptijd hierna is 1 maand afhankelijk van de extra brand-bouwstenen die jij natuurlijk wilt. Ik ben van het type niet draaien, maar doen.

〤 Heb je interesse?

Omdat ik momenteel zoveel aanvragen krijg bied ik dit pakket beperkt en kies ik met wie ik wil werken. 

Wil je even overleggen en vragen stellen? Snap ik! Mail mij op mail@manontoma.nl of bel naar 06 14 56 34 55.

Brainpicken

Even koffie drinken, kennismaken en ideeën wisselen? Hartstikke leuk! Je kunt met mij een  "Sparren Op Skype Sessie" boeken vanaf 60 minuten. Een uur is 150,- ex BTW. Investering per half uur extra : 95,- euro ex BTW.

Wat klanten zeggen:

Ingrid vertelde:

Testimonial.jpeg

"Ik krijg zoveel toffe reacties! Naar aanleiding van mijn hele nieuwe brand styling ben ik al met 1 nieuwe klant in contact gekomen en met 1 nieuwe samenwerkingspartners. Zo bijzonder en gaaf! Manon heeft mij echt geholpen precies neer te zetten wie ik ben, wat ik doe, hoe ik wil overkomen en welk klanten ik wil aanspreken."

Klik hier voor meer testimonials

 branding expert nederland

Onderstaande Facebook Live laat je in vogelvlucht zien hoe een traject met mij er uit ziet.