Ben jij een coach, consultant of strateeg mét groeiambitie? Plan op deze pagina jouw [gratis!] advies gesprek:

Tijdens deze sessie van 45 - 60 minuten:

  • Bespreken we de elementen die nodig zijn om jezelf succesvol te positioneren, zodat jouw ideale klant niet (meer) om jou heen kan.

  • Bekijk ik jouw website, socials en eventueel jouw brandbelofte om te zien waar jij nu kansen laat liggen en wat je hieraan kunt doen, zodat je geen omzet en klanten verliest aan de concurrentie.

  • Deel ik mijn ultieme tip die ik zelf heb toegepast, waardoor mijn bereik, kansen, omzet, en mogelijkheden enorm zijn gestegen terwijl ik in de meest verzadigde en moeilijke markt zat die er is. Mijn jaaromzet verdriedubbelde bijna, terwijl ik halve dagen werk. Met mijn traject heb ik inmiddels tientallen ondernemers geholpen om dezelfde resultaten te behalen.

 

Graag stuur je direct enkele vragen toe via de mail ter voorbereiding:

 

Ik plan deze gesprekken beperkt. Dit gesprek is voor jou als jij:

  • Een coach, consultant of strateeg bent met een bak aan kennis, al ondernemersvaardigheden hebt, maar nu wilt doorbreken als expert, autoriteit en personal brand zodat niemand meer om jou en jouw expertise heen kan en jij je concurrenten het nakijken geeft.

  • Je een goede omzet hebt, maar vast hangt in de middenmoot. Je hebt geen idee hoe jij jezelf zó kunt positioneren en presenteren, zodat alleen nog de beste klanten op jou afkomen en je bereidt bent hierin te investeren.

  • Steeds meer doet, met steeds minder resultaat (in geld, tijd en voldoening). Het wordt tijd om jouw ‘one thing’ af te bakenen en zo te groeien in omzet, vrije tijd, aanzien, reputatie en voldoening.


 
Personal brand expert Nederland
 
 
Als dat wat jij doet exact hetzelfde is zoals bij anderen, dan gaan mensen kiezen op basis van prijs. Dat doe ik en dat doe je zelf ook. Hierdoor krijg je het als ondernemer steeds drukker en ervaar je steeds minder voldoening. Als een kat in het nauw ga je steeds meer doen en meer middelen inzetten. Terwijl je vergeet dat jíj het middel bent.
 

Er zijn drie opties:

  1. Door blijven gaan zoals je al doet, waardoor je misschien een stabiele omzet hebt, maar wel een "is-dit-het-nu" gevoel zult houden. Je blijft die onrust voelen om genoeg klanten en omzet te halen.

  2. Blijven plukken aan de buitenkant. Dus: ik moet iets met advertenties, e-mailmarketing, ik moet webinars geven en een online programma maken. Je verzint doelen voor de middelen, in plaats van middelen te zoeken die aansluiten op je doelen.

  3. Het hanteren van een divers aanbod. Voor ieder wat wils. Dit put je uiteindelijk uit. Bovendien wilt jouw klant geen díverse opties, ze willen díe ene oplossing. Zij zoeken iemand die alles weet van ‘iets’ en niet iemand ‘iets’ weten van van alles

Dit schreef Marieke (die pas net is begonnen) op de live dag:

“Jouw programma is zóveel meer dan branding, ik heb meer geleerd dan ik had verwacht en ik merk gewoon dat ik een persoonlijk transformatie onderga, heel bijzonder!”

En naar aanleiding van een mijn gratis adviesgesprek zei een ondernemer:

“Goh, wat een wake-up call. Ik volg op dit moment een programma van een brandspecialist, maar ik liep na module 1 eigenlijk al vast. Ik heb tijdens deze gratis sessie al meer handvaten gekregen dan in het betaalde coachingstraject!”


 
 

Vul hieronder jouw e-mailadres in zodat ik contact met je kan opnemen.

 
 
 
goede-personal-brand-strateeg-compressor.png
 

De sessie is gratis en duurt 45-60 minuten

* Alleen ingevulde formulieren worden in behandeling genomen en komen in aanmerking. Mocht ik geen plek hebben of geen mogelijkheden zien dan laat ik je dit tijdig weten. Op de afgesproken datum stuur ik jou een link om in te bellen. Lees hier hoe jouw gegevens worden verwerkt.