Wil jij jezelf succesvol (her)positioneren en een autoriteit worden binnen jouw vakgebied?

Zodat niemand meer om jou en jouw expertise heen kan, jij de beste leads aantrekt en je zo met klanten gaat werken op jouw voorwaarden? ⬇︎Ik wissel graag enkele ideeën met je uit in een gratis en vrijblijvend gesprek. Laat hier je mailadres achter, dan stuur ik je enkele vragen toe ter voorbereiding en bel ik je op het afgesproken tijdstip. Lees onder dit formulier wat je kunt verwachten⬇︎

 
 
Goh, wat een wake-up call. Ik volg op dit moment een programma van een brandspecialist, maar ik liep na module 1 eigenlijk al vast. Ik heb tijdens deze gratis sessie al meer handvaten gekregen dan in het betaalde coachingstraject!

Tijdens deze [gratis] sessie van 45 - 60 minuten:

✅ Leer ik je de vijf elementen die nodig zijn om jezelf succesvol te positioneren, zodat je de juiste leads aantrekt, een autoriteit wordt binnen jouw vakgebied en waardoor niemand meer om jou en jouw expertise heen kan.

✅ Laat ik je (in)zien waar je nu kansen laat liggen en wat je hieraan kunt doen, zodat je omzet stijgt en het aantal concurrenten daalt.

✅ Krijg je duidelijkheid en focus rondom jouw aanbod en klant.


Ik plan deze gesprekken beperkt. Dit gesprek is voor jou als jij:

  • Jezelf zou willen bestempelen als ‘high potential’ of ‘high achiever’. Je bent (business)coach, consultant of strateeg. In ieder geval heb je een bak aan kennis en/of talent.

  • Al ondernemersvaardigheden hebt, maar wilt doorbreken als expert, autoriteit en personal brand zodat niemand meer om jou en jouw expertise heen kan.

  • Voelt dat er meer in je zit. Je hebt echter geen idee hoe dit te kunt positioneren en te presenteren, zodat alleen nog de beste klanten op jou afkomen.

  • Je bereidt bent te investeren in geld, tijd en energie. Ik werk alleen met ondernemers samen die weten wat dit inhoudt. Sta je nog aan het begin van jouw ondernemerscarrière dan kan ik je op dit moment niet helpen.

Dit schreef Ilona van Minimalistisch Ondernemen:

minimalistisch ondernemen testimonial manon toma.png
 
Personal brand expert Nederland
 
 
Als dat wat jij doet exact hetzelfde is zoals bij anderen, dan gaan mensen kiezen op basis van prijs. Dat doe ik en dat doe je zelf ook. Hierdoor krijg je het als ondernemer steeds drukker en ervaar je steeds minder voldoening. Als een kat in het nauw ga je steeds meer doen en meer middelen inzetten. Terwijl je vergeet dat jíj het middel bent.
 

Dit schreef Marieke (die pas net is begonnen) op de live dag:

“Jouw programma is zóveel meer dan branding, ik heb meer geleerd dan ik had verwacht en ik merk gewoon dat ik een persoonlijk transformatie onderga, heel bijzonder!”


 
 
 
 
goede-personal-brand-strateeg-compressor.png