Jezelf onderscheiden – wat ondernemers onderschatten, maar uiteindelijk het meeste oplevert

Hoe jezelf onderscheiden als je al succesvol bent als ondernemer?

 Ik voer de laatste tijd interessante gesprekken. Zo ook met deze nieuwe klant, misschien is het herkenbaar voor jou. Zo niet, dan leer je er evengoed van.

Ik ben bang dat als mijn eigen businesscoach dit steeds deelt, mijn volgers haar inschakelen in plaats van mij. En dat wil ik niet. Ik heb 12K betaald, ik wil niet steeds op Instagram. En fungeren als uithangbord.


Ik wil dit soort gedachten los kunnen laten, maar ergens vind ik het niet prettig. Ik wil me er niet druk om maken.


Ik wil mezelf niet met anderen vergelijken. En ik wil al zeker niet vergeleken worden met anderen.


Daarom ben ik nu met jou in gesprek. Om mijn positionering en persoonlijk merk aan te scherpen. Te weten wat mijn winnende concurrentievoordeel is.

Ergens weet ik dat wel. Ergens.

๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—น ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป.

Ik richt mij op een betere klant. Op de A-speler. Maar dat doen er wel meer. Termen als high-end ondernemen en next-level gaan: I like it. Ik ga daar echt van aan.

Maar het zegt niks over mijn onderscheidend vermogen. En laat dit nu net dรกtgene zijn waar die A-speler op aan moet gaan.

Dus.

Ik wil weten te benoemen wat mij – ten opzichte van anderen – waardevoller maakt. Alles wat er nu staat en wat ik doe is in principe dupliceerbaar.

Dat voelt beklemmend.

Ik wil haarscherp hebben hoe ik het verschil maak. En een verschil wat in een split-second duidelijk maakt: ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ต ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐˜† ๐—ผ๐—ป!

Waarmee maak ik die onvergetelijke en onuitwisbare indruk?

In al die protocollen, systemen, programmaโ€™s en methodes mis ik dit stuk. Het is mijn persoonlijkheid en mijn intellect! Precies zoals jij al jaren roept: dat is niet dupliceerbaar.

๐—š๐—ฒ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐—ธ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ๐—น ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ถ๐—ป ๐—ฒ๐˜…๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ ๐—ณ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜.

Maar goed. Voordeel is wel: alles staat al.

Nu wil ik winnen.

Winnen door er toe te doen en het anders te doen. Daarom is het nu tijd voor de ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—น & ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜๐—ผ๐˜‚๐—ฐ๐—ต.


Ben jij ook ready for the final and finishing touch?

Wil jij dat mensen ‘no matter what’ met jou willen werken? Dat jij the ‘one and only option’ bent?

Bekijk dan hier mijn aanbod.