New Beginnings

In mijn groepsprogramma Powerful Positioneren – New Beginnings™ ontdek je in 8 weken jouw ‘gouden mix’ waardoor de juiste klanten spinnend en smachtend van verlangen, voor je deur liggen.

Winnen in je business, zónder jezelf te verliezen.

Geen tijd te verliezen: is dit voor jou?

Powerful Positioneren – New Beginnings™ is voor jou als je stagneert in conventionele (business) coachprogramma’s en de traditionele trajecten. Je voelt innerlijke strijd bij de standaard strategieën. Het voelt beklemmend. Je bent geen one-size-fits-all. Waarom je dan wél zo neerzetten?

Dit is Business Coaching Backed By Science™

Er zijn tíg business coaches of positioneringsstrategen die je helpen met de positionering en groei van je bedrijf.

Maar alleen ik leer je groeien met je bedrijf op een manier die AANTOONBAAR bij je past. Er is niemand (in de hele Benelux niet) die dit doet met inmiddels TWEE op wetenschap gebaseerde en data-gedreven tools. Honderden klanten gingen jou al voor. Ik werk(te) met tig grote, bekende en minder bekende online ondernemers.

Veel conculega’s volgen mij op de voet en mijn gratis materiaal is vaak anders en zo interessant dat het regelmatig verdwijnt in betaalde trajecten. Maar waarom zou dit jou boeien?

Jij hebt er al een hele reis als online ondernemer op hebt zitten. Je hebt met een of meerdere (business) coaches gewerkt hebt. Van funnels (leren/laten) maken, leren verkopen, high-end gaan, money mindset, content schrijven tot de wet van aantrekking. je wil niet werken met de zoveelste coach uit de beige pakken brigade.

Want het meeste is bekend terrein voor je. Gesneden koek. Je merkt dat de conventionele manieren en programma’s schuren. Steeds vaker voel je de drang om het op jóuw manier te doen.

 • Waar word ik nu echt blij van?

 • Voor wie doe ik het allemaal?

 • Hoe kom ik tot dat ‘wow’ aanbod?

Wil jij meer klanten, omzet en vrijheid?

Letterlijk. Iedere. Belofte. Van. Coaches. Op. Instagram. Natúúrlijk wil je dat! Daarom koop je maar weer het aanbod van 111.- euro, want na 23.59 uur vanavond betaal je 11.111.- euro. Ik zou zeggen. Nip lekker verder aan de ayahuasca als dit jouw ding is.

Zit je nu te gniffelen in je vuistje? Then, brace yourself! (Mensen zeggen wel vaker dat mijn sales pagina’s om te gieren zijn… wat kan ik zeggen? Als je niet van me koopt heb je in ieder geval gelachen.)

Ik ga mijn salespagina beginnen met dingen die ik je – in tegenstelling tot al die online sprookjesfiguren – NIET beloof:

❌ Rechtsreeks naar de 1 mln zonder gedoe met een premium high-end aanbod;
❌ Maximaal verdienen in minimale tijd door te manifesteren;
❌ Zodat je met je Lambo naar de Lidl kunt.

Héé ik weet het. Iedereen wil die befaamde 10K, 20K of 50K maanden waar business coaches quasi nonchalant over vertellen. Of uit een kokosnoot drinken terwijl het geld als een Tsunami naar binnen klotst. Ik zeg niet dat het níet bestaat. Er zijn mensen die het doen. Misschien ben ik er wel een van. Dat ik mezelf niet dagelijks in Dior hijs zegt niks.

Al die eerdere investeringen en inspanningen hebben – tot nu toe – geresulteerd
in steeds meer op je bordje.

 • Van de meest ingenieuze funnels tot de prestigieuze beeldbank.

 • Van minimalistisch 1:1 werken tot het hosten van challenges en summits.

 • Van peperdure SEO en funnels experts tot advertenties.

 • Van online cursussen leren maken tot jezelf high-end positioneren.

En om het af te “toppen”?

Alles besprenkeld met de nieuwste tools en trends. Strik erom. Je bent CEO geworden van een circus.

Trek je daarom nu de haren uit je hoofd van frustratie omdat:

 • Potentiële klanten jou steeds vergelijken met anderen?

 • Je die ene conculega – met minder kennis en ervaring – de show ziet stelen?

 • Je continue online zichtbaar bent, maar dat het weinig oplevert?

 • Je het lastig vindt te benoemen wat jij (anders) doet?

 • Dat wat jij ‘teacht’ gemeengoed is geworden en hele kolonies hetzelfde doen en zeggen?

 • Dat je helemaal klaar bent met de rechttoe-rechtaan en one-size-fits-all methodes? Je moet funnels, je moet high-end, je moet cursussen, je moet een waardeladder… je moet minimalistisch…

HOU OP MET ME!

Voel je je daarom onzeker omdat:

 • Je dénkt dat het meer en groter moet?

 • Anderen met minder ervaring, meer lijken te bereiken?

 • Je je schaamt omdat je al zoveel hebt geïnvesteerd?

 

Waarschijnlijk denk je nu: “wat eng…Hóe weet zij dat?!” Omdat ik net zo was! Lees hier meer over mij.

Wat ik jou daarom wél beloof is dit:

Je gaat eindelijk je bedrijf vormgeven op een manier die bewezen bij JOU past. Zodat jij je ‘on fire’ voelt, dat onontdekte potentieel écht voelt en zin hebt om (jeukwoord incoming…) NEXT-LEVEL te gaan.

 • Betekent dit dan dat ik géén miljoen kan verdienen?

 • In minder tijd méér omzet kan maken?

 • En passief inkomen kan verdienen vanaf de camping in Mierlo?

Zeker wel! De wereld ligt aan je voeten 🙌 De vraag is niet of het volgende niveau van succes voor jou is weggelegd, maar of je bereidt bent te doen wat nodig is.

Als mensen op de juiste plek zitten dan excelleren ze. En hun omgeving profiteert hier ook van.

Dán ga je uitblinken. Door je te focussen op dát waar je voor in de wieg gelegd bent. Te kiezen voor het beste wat je in huis hebt. Jouw roeping te voelen.

YouTube video

The dream desire

Verlang jij naar ‘something that ties it all together’? Ik ben dat ‘something’.

Ik weet dat veel online ondernemers, professionals en experts álles doen wat hen geleerd wordt door business coaches. Alhoewel al die lessen waardevol zijn geweest, voelt het niet meer kloppend. Het voelt zelfs wankeling en wiebelig. En daardoor ervaren ze stroperigheid. Goed geld verdienen lukt. Maar hóe ze geld verdienen wordt belangrijker. Wat past nu echt bij míj?

Misschien komt het besef bij jou nú ook dat je het op jouw manier wil doen, zodat je bedrijf en omzet groeit, maar dan EINDELIJK op een manier die bij jou past. Maar wat is dan “jouw manier”? Daar is een handleiding voor. En de enige plek waar je deze handleiding krijgt is bij mij.

Ik vroeg mijzelf destijds af: wat is nu het geheim van succesvolle ondernemers?

 • Zijn het de funnels?

 • De salesskills?

 • Hun mooie foto’s?

 • Die duizenden volgers?

 • De online programma’s?

 • Of toch het continue zichtbaar zijn…?

Nee. Ik bestudeerde afgelopen 10 jaar heel veel succesvolle ondernemers. En ik liet mij door hen coachen. En wat er toen gebeurde… veranderde álles! Ik heb ontdekt wat ze – in de basis – allemaal gemeen hebben…

Ze doen uitzonderlijk weinig, maar doen dat wat ze doen uitzonderlijk goed.

That’s it. Als je dit doet en de tijd, de tijd geeft dán krijg je betere klanten, stijgen je prijzen op natuurlijke i.p.v. kunstmatige wijze en kun je de leukste klanten ‘cherrypicken’.

Dit is hoe New Beginnings werkt:

;

Diepgaand begrip

Diegene die zichzelf én de klant het best begrijp, wint. Ik leer je hóe je met mijn nergens anders te verkrijgen kennis.

;

Uitfaseren en uitblinken

Faseer uit wat niet (meer) voor je werkt, zodat je excelleert op wat wél voor je werkt. Dat is dé doorgang naar het succes.

;

Winnen in je bedrijf

Zónder jezelf te verliezen. Niet meer stagneren in de zoveelste mal van conventionele business coaches.

We gaan in tegenstelling tot andere programma’s niet nóg meer doen. Met mij aan je zijde faseer je uit wat niet voor je werkt, zodat je excelleert op wat wél voor je werkt.

Here’s how I help with (Service/program)

Mijn pragramma Powerful Positioneren™ – New Beginnings is het enige science-based business programma in de Benelux. De vaardigheden die ik je leer vind je bij geen enkele andere business coach of positioneringsstrateeg. Dat betekent dat je een rotsvast vertrouwen ontwikkeld in wat je doet, levert en kunt. En zo wachtrijen aan klanten aantrekt die allemaal staan te popelen om met jou te werken. Ook al is je concurrente of copycat de helft goedkoper.

Zo ga je meer en makkelijker geld verdienen.

Dat klinkt alsof ik een of andere foute gast op een jacht in Dubai ben, maar laten we eerlijk zijn: geld verdienen is wél waar je ondernemer voor bent. Natuurlijk wil je de plastic soep opruimen en de Birmese cavia redden van uitsterven. Maar daar is geld voor nodig! Als je jezelf powerful positioneert ben je als ‘catnip’ voor de juiste klanten.

😻 Mensen raken verzot op je;
😻 Waarderen wat je zegt;
😻 Vertrouwen je.

En als ze je vertrouwen trekken ze hun pinpas. Klinkt plat. En dat is het ook. Ondernemen is niet meer dan dat. En of je nu worstenbroodjes of workshops verkoopt. Dat doet er niet toe.

Dit programma is daarom écht goud waard.

Pluk in weken (in plaats van jaren) ein-de-lijk de vruchten van ál jouw voorgaande inspanningen en investeringen. Master de skills die ik alleen ík jou kan leren… En je bedrijf en leven gaat van een Lada naar een Lamborghini. Als dit jou als muziek in de oren klinkt? Dan is ‘the only way to go’ voor jou starten met mijn programma Powerful Positioneren – New Beginnings!

Een leeg hoofd

Een volle bankrekening

Een voldaan hart

Klink leuk, maar wat levert het mij op Toma?

;

Jezelf 'on fire' voelen

Als jij je goed, enthousiast en zelfverzekerd voelt, dan reflecteert dit ín je bedrijf. It all starts with you.

;

Eindelijk duidelijkheid

Weten welke richting je op wil (doei identiteitscrisis) zodat je groeit met je bedrijf op een manier die bewezen bij je past.

;

Stijg tot ongekende hoogtes

Door ál je eerdere investeringen te verzilveren tot een powerful positionering, waardoor niemand meer om je heen kan.

Jij bent de eindbeslisser uiteraard, maar je kunt 2 wegen bewandelen:

Je gaat ofwel zo door. Wetende dat je veel in huis hebt, alleen komt het niet voldoende uit de verf. Je blijft een beetje zweven en zwabberen tussen alles wat je al hebt gedaan en wat business coaches zeggen dat je moet doen.

Óf je besluit dat het nu tijd is voor bold million dollar moves. En je maakt nu – voor eens en altijd – een duidelijk omlijnd plan. Scherpstellen op dát wat je laat vliegen.

Jouw positionering is áltijd het meest krachtige wapen in een sterk groeiende competitieve, concurrerende en complexe (online) wereld.

Een ‘Powerful Positionering’ creëert zo’n sterk krachtveld dat dit jou onvergelijkbaar, ongeëvenaard en onverwoestbaar maakt.

 • Het doet wat ‘pokon’ voor een plant doet.
 • Het is het ultieme tegengif voor marktverzadiging.
 • Het werkt als ‘catnip’ op de juiste klanten.
 • Het laat je acceleren als ‘haver’ voor een renpaard.

Dat is wat ik jou leer.

Klanten vinden dit van mijn programma:

Quanta costa?

Wat leer ik?

 • Je leert hoe de wereld jóu ziet in plaats van hoe jíj de wereld ziet;

 • Je leert hoe je dit kunt inzetten in je aanbod, belofte en marketing;

 • Je leert welke taal jij van nature spreekt en hoe jij hiermee anderen ‘triggert’;

 • Je leert welke woorden op jou van toepassing zijn voor je personal brand;

 • Je leert jezelf en je relaties (zakelijk en privé) veel beter begrijpen;

 • Je leert je ideale klant beter begrijpen (en hierop te sturen in bijv. je  sales);

 • Je leert alles over positioneren, zodat je de beroemdheid in je branche wordt;

 • Je leert alles over je aanbod, niche en verdienmodellen

Wat kost dat enzo?

 • De investering is 2000.- ex BTW (betalen in termijnen is mogelijk).

 • Dit bedrag is inclusief de test én een uitgebreid rapport.

 • De kick-off is uitgebreid (4 uur met pauzes via Zoom)

 • De Q & A’s (max 90 min. zijn iedere opvolgende week voor 7 weken.

 • Er worden 3 samenwerksessies gehost via Zoom.

 • De link naar de test zelf krijg je 24-48 uur voor de daadwerkelijke masterclass.

 • Er worden opnames gemaakt.

 • Heb je ooit de test al op eigen houtje gedaan? Er zit nog zoveel meer achter dan dat wat je via Google vindt. (dat leer ik je in deze 8 weken)

 • Ik bied een resultaatgarantie (dit doet geen enkele business coach, zelfs diegene die 50K vragen niet). Je loopt dus geen enkel risico.

Alles staat klaar om jouw onontdekte potentieel te unlocken, waardoor alles nog harder gaat stromen: in plezier, klanten en euro’s!

Alleen… Het is alsof er nog érgens… een schakelaar omgezet dient te worden.

Die finishing touch. Die vonk. Dat laatste zetje. Waardoor je denkt, weet en voelt: verrek! This is it! Eureka!

Ze zeggen weleens: save the best for last…

Well… here we are 😉

Zij is niet goed Resultaatgarantie

Misschien denk je: ik heb al zoveel gedaan. Van cursussen over de wet van aantrekking, persoonlijke ontwikkeling, money mindset en business coaches.

Wat heeft die Toma mij nog te leren?

Ik ga eerlijk zijn: resultaten zijn bij iedereen anders zijn. Geen mens, dienst of bedrijf is immers hetzelfde. Daarom zijn beloftes als: van 100K per jaar naar 100K per dag een wassen neus. Het zijn bold statements, true. Maar dit valt simpelweg niet te garanderen. Ik beloof je dat dit duidelijk in kaart hebt: je hebt een aanlokkelijk aanbod (met verschillende ‘smaken’), je hebt een aantrekkelijke niche en een aansprekende boodschap die je weet te vertalen naar je website, bio’s en thema’s voor je content.

Maar stél nu dat je het ontzettend hebt onderschat? 

Dat het je niet lukt om binnen de tijd je niche, aanbod en boodschap aan te scherpen? Je hebt mijn woord. Ik beloof je dat ik je zal helpen. Net zolang tot je die zucht van verlichting slaakt. Ik geloof zó in wat ik doe dat ik met je blijf werken totdat we bovenstaande bereikt hebben. De reden waarom ik dit bold statement maak is omdat ik weet dat we het niet nodig zullen hebben. Dat is namelijk nog nooit eerder gebeurd.

💬 FAQ

Er zijn veel business programma's, waarom deze?

Simpel: dit is het enige business coach programma dat gebaseerd is op science. In plaats van als een ja-knikker te doen wat een business coach zegt, ga je alles afstemmen op wat bewezen bij jou past. Niemand kan jou dit leren (ook niet de wannabe’s die kopieren en de Fascinate® test in hun eigen programma gebruiken. Ze missen veel cruciale informatie.

Wanneer ben ik geschikt voor dit programma?

Zodra je voor je gevoel er al een hele reis op hebt zitten als ondernemer en nu – voor eens en altijd – je bedrijf wil inrichten op een manier die AANTOONBAAR bij je past. Met ander woorden: je hebt een aanbod (dat verkoopt), je hebt klanten, de website en de content. Maar je loopt vast in conventionele coachprogramma’s en mist die ‘gouden mix’. Je bent getalenteerd en gedreven en kan daarom niet uit de voeten bij de geijkte namen en hun standaard riedeltjes.

Wanneer kan ik starten?

2x per jaar in een groep (kleinschalig). Kun je niet wachten? Boek dan een 1:1 sessie of start alvast met Powerful Positioneren™ Back To Basics.

Ik heb al meerdere testen gedaan

Ja wie niet. Ik ken ze allemaal, van Enneagram to DISC. En van Human Design tot Kolbe. Als je dergelijke testen waardevol vond? Dan ga je van deze SUPER enthousiast worden. Het is namelijk de enige test die jou leert hoe de wereld jou ziet wanneer je op je best bent. Andere testen zijn gebaseerd op psyche: hoe kijk ik tegen de wereld aan. De meeste zijn gebaseerd op pseudo-science en het ‘barnum-effect’. Human Design bijvoorbeeld: iedereen herkent zich wel deels in de profielen. Net als met een horoscoop ook. Bovendien ben ik de enige Fascinate® Certified Advisor die deze materie heeft gekoppeld aan ondernemen en positionering.

Ik wil wel, maar heb geen tijd

Ja dan houdt het op hè? Alle goede dingen kosten tijd. Ik kan niet in jouw agenda kijken. Wat ik alleen wel wil meegeven is het volgende: als je hiermee aan de slag gaat dan levert het je juist tijd op.

Maakt dit mij succesvol?

Is dit een online programma?

Let's talk money: wat is de investering?

Kan ik betalen in termijnen?

Ik heb geen zin in een jaarprogramma