Plan hier direct jouw verkenningsgesprek met mij.

Tijdens deze sessie:

 
Personal brand expert Nederland

Oh ja, even wat kleine lettertjes. Ik lever altijd waarde, óók tijdens een gratis sessie. Daarom werd vroeger nooit iemand klant, HA! Om te voorkomen dat mijn agenda wordt volgepland met gezellige virtuele koffie-dates en mensen die mij vooral willen brainpicken heb ik hiervoor beperkt plek. Op voorhand verdiep ik mij ook al in jou (oehhh ik ga je begluren!) en stuur ik je ook nog enkele vragen toe .

*Manon, wordt dit een kruisverhoor ofzo*? Soort van, maar dat doe ik bewust: op die manier weet ik zéker dat jij jezelf en jouw brand (to be) serieus neemt en dat ik alleen die mensen overhoudt die bereid zijn hier werk van te maken.

De sessie is gratis en duurt max. 30 minuten. Ik heb per maand een beperkt aantal plekken.

♥︎Een deelnemer aan deze sessie zei na afloop: Goh, ik volg dus al een branding programma van iemand die ik ken via Instagram. Ik liep echter meteen al vast in de allereerste module/lessen. Ik moest mijn missie schrijven, maar laat dit nu net iets zijn wat ik nog niet weet. Dit leek me iets waar we naar toe zouden werken, niet waar ik mee moest beginnen. Ik kreeg tijdens de gratis sessie meer bruikbare en concrete tips dan in het betaalde programma.”

PS: Deze persoon wilde starten, maar ik heb zelf nee gezegd, omdat ik denk dat met twee programma tegelijkertijd starten alleen maar verwarrend kan werken.