Super veel opgestoken en meegenomen van de workshop branding & design!

Super veel opgestoken en meegenomen van de workshop branding & design! Ik heb deze workshop in de vorm van een 1-op-1 sessie gevolgd.

Manon stuurt je van te voren als voorbereiding op de workshop een brandbook/werkboek toe....En daarmee word je aangezet tot denken over waarom je doet wat je doet, wie je ideale klant is, wat je sterke punten zijn etc. Het maakte dat ik weer even ging herijken en terug naar de basis ging. Alleen al de feedback en tips van Manon hierop is heel waardevol!

Ze laat hiermee ook echt merken dat ze weet wie jij en je bedrijf zijn! Nog voordat de workshop zelf begint. De workshop zelf is effectief, praktisch en het heeft me tools opgeleverd waarmee ik aan mijn eigen visuele branding en design kan werken. Ik kan nu bijvoorbeeld mijn eigen fb-banners, fb-plaatjes, ebooks etc ontwerpen in mijn eigen stijl. Manon geeft op het einde een leuke en attente verrassing mee (ik zal niet verklappen wat;-) ) waarmee ze weer blijk geeft zich echt verdiept te hebben in jou en jouw bedrijf.

Manon is een puur, eerlijk, down to earth en een prachtig mens, met veel humor! Al met al een echte aanrader!

Juul Godschalk - Bij Juul