MANON HEEFT GELUISTERD NAAR MIJN WENSEN MAAR ME OOK LATEN NADENKEN OVER WAT IK WIL UITSTRALEN MET MIJN BEDRIJF EN ME HIERIN GEADVISEERD.

review manon toma

Na een oproepje voor een goede ontwerper voor mijn visitekaartje en ander promotiemateriaal op facebook geplaatst te hebben, kwam ik dankzij een tip bij Manon terecht.

De gouden tip eigenlijk want sinds het ontwerp van mijn promotiemateriaal heeft Manon al veel meer voor mij kunnen betekenen.

Manon heeft geluisterd naar mijn wensen maar me ook laten nadenken over wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf en me hierin geadviseerd.

Ze heeft bij mij ontzettend goed aangevoeld wie ik ben, wat ik wil, wat ik uitstraal en dat vertaald naar mooie, herkenbare ontwerpen voor mijn promotiemateriaal. Ik heb hier inmiddels al veel positieve reacties op gekregen.
Al snel kwamen we erachter dat mijn website me niet identificeerde en ook daarin heeft ze me fantastische adviezen gegeven wat heeft geresulteerd in een website die uitstraalt wie ik ben en goed weergeeft wat ik doe.

Naast de hulp die ik van Manon heb gekregen, ben ik ook ontzettend blij met de waardevolle Facebook groep die Manon heeft, waarin ze fijne tips deelt en waarin het ook mogelijk is om als ondernemers onder elkaar vragen te stellen en feedback te vragen.

Zeker weten dat ik in de aankomende tijd nog veel gebruik ga maken van haar expertise op design en branding gebied! Het is een feestje om contact met haar te hebben!

Robin Prijs - Particolare Vakanties