Online training Canva

Ik volgde bij Manon de online training over het maken van social media content met behulp van Canva.

Ik was al aan het rommelen in Canva, maar dit kostte me een hoop tijd. Manon gaf daar een online training in dus dit leek me ideaal!

En het was ook ideaal. Manon legde met veel geduld en humor precies uit hoe alles werkt, wat handig is, waar je aan moet denken, en ze gaf vooral héél veel tips.

Het was ook ideaal om deze training online te volgen, lekker thuis achter de laptop. Het was een duidelijke training waar ik nu veel tijdswinst uit haal als ik mooie visuals wil maken voor bij mijn social media content.

Ook mijn huisstijl was aan een ‘oppimpbeurt’ toe. Door middel van een prachtig werkboek dat ik invulde kreeg Manon een goed beeld van mijn praktijk en van wat mijn werk inhoudt. Manon dook hier ook echt in, was betrokken en nieuwsgierig. Dit persoonlijke vond ik heel fijn! Daarna heeft Manon mijn huisstijl heel mooi aangepast. De kleuren net iets anders, een aantal ‘steunkleuren’ erbij, nieuwe lettertypes die uitstralen wat ik wil bereiken en logo even strakker. Manon luistert echt heel goed naar wat je wilt en kan dit prachtig omzetten in beeld. Ik ben superblij met mijn nieuwe uitstraling. Zelf heb ik dit toen doorgetrokken naar mijn website (www.praktijkkindenco.nl).

Manon barst natuurlijk van de creativiteit dus naast aanpassing van mijn huisstijl kreeg ik weer heel veel toffe tips en ideeën voor mijn praktijk.

Ik had geleerd hoe Canva werkt tijdens de online training, maar consistent alles doorvoeren en herkenbaarheid creëren vond ik nog lastig. Omdat ik zo blij was met mijn nieuwe huisstijl, wilde ik ook de social media daar passend bij.

Manon heeft toen voor mij een aantal vaste designs gemaakt die ik kon aanpassen hoe ik het wilde. Met alles erop en eraan. En met designs die geschikt zijn voor de verschillende social media die ik gebruik.

Dus heb ik nu een quote? Pak ik mijn ‘quotedesign’ in Canva, zet de nieuwe quote erin en klaar. Tijdsbesparend en op deze manier kan ik consistent mijn huisstijl doorvoeren in de social media.

Manon is enthousiast en héél creatief, maar ook kan ze zich supergoed inleven in jouw onderneming en levert ze iets af (heel erg in samenspraak) wat ècht bij jou past. Heel blij dat Manon mij zo goed op weg heeft geholpen. Ik raad Manon dan ook bij iedereen aan!

Let op: deze online workshop is binnenkort alleen nog maar te volgen als e-course. Meer informatie hierover op mijn academy.