Je verdient een mooi plekje met je talent

talent review

Ik kwam via Facebook met Manon Toma in aanraking. Haar enthousiasme, daadkracht en professionaliteit trokken mijn aandacht. Omdat ik leef voor communicatie, maar helaas nog geen vormgevings-skills heb, leek me de workshop Canva for Work een mooie laagdrempelige kennismaking. 

 

De workshop vond plaats in een fijn klein groepje van 3 personen + Manon zelf uiteraard. Het vond plaats op een naar mijn idee heerlijke en inspirerende locatie, mooi centraal in het land. Prima parkeermogelijkheden (ook handig) en een heerlijke lunch ter plekke in het restaurant van het gebouw. 

Manon is enorm toegankelijk en laagdrempelig in haar benadering. Ze is gedreven je écht te helpen en verder te brengen. Wat Manon en mij bindt is 'branding', denken en leven namens een merk. En geen genoegen nemen met losse flodders. Ik hou d'r van!

Toen ik huiswaarts reed na de workshop, heb ik Manon direct opgebeld voor een vervolgafspraak. Haar kijk op visual branding boeide me zo, dat ik haar wilde laten meedenken als brandstylist voor mijn eigen onderneming Raakkracht terwijl ik daar al redelijk ver in was voordat ik bij haar terecht kwam.

Manon heeft toen eerlijk aangegeven dat het materiaal wat ik in handen had heel erg goed was! En die eerlijkheid waardeer ik. Wellicht dat we in de toekomst nog een mooie samenwerking aangaan. Ik verheug me er nu al op!

Succes Manon, met alles wat je doet.

Je verdient een mooi plekje met je talent. 

Wendy ter Bekke.