Masterclass

"Volgens het ‘Carnegie Institute for Science’ is 85% van je financiële succes te danken aan je persoonlijkheid, het vermogen te communiceren, te onderhandelen en leiding te geven. Verrassend genoeg is slechts 15% te wijten aan technische kennis."

Daarom geloof ik zó in de kracht van (personal) branding en het individu.

De grootste merken en/of bedrijven zijn namelijk ooit ontstaan bij een persoon. Iemand met een bepaalde visie of doel.

Workshop branding voor ondernemers én bedrijven. Ik ben als enige in Nederland gecertificeerd om met het Fascinate Systeem van Sally Hogshead te werken. Hiervoor heb ik eenstudie gevolgd die vanuit de VS werd gegeven. Geen online cursus, maar live trainingen. Deze unieke persoonlijkheidstest en methode is gericht op branding (hoe ziet en ervaart de wereld jou i.p.v hoe zie jij je zelf?) en is dus NIET te vergelijken met DISC of MBTI. Dit tezamen met mijn jarenlange ervaring op het gebied van (personal) branding, design en online marketing zorgt voor een one-of-a-kind combinatie die je nergens anders in Nederland tegenkomt.

Pick My Brain For Your Brand & Business

Een-op-een ‘brand your business’ sessie

Ik sta continue “aan” en zie kansen en mogelijkheden. Omdat ik onmogelijk zelf steeds qua business kan veranderen vind ik het te gek om anderen hierin te begeleiden. Je ontvangt een werkboek, de persoonlijkheidstest + rapportage. Ik check je website & socials zodat ik je leer kennen. Tijdens het gesprek gaan we aan de slag met jouw vraagstukken.


Wat betekent dit inzicht?

  • Je ontdekt hoe de wereld jóu ziet in plaats van hoe jíj de wereld ziet. Je weet wat voor personal brand type jij bent én hoe je dit kunt inzetten. Je doet een test (let op: Engels!) die je krijgt van mij vóór het gesprek.

  • Ook kijk ik kritisch naar al jouw kanalen en ik schrijf alles op wat ik tegenkom. Dit bespreken we samen zodat jij exact weet wat je te doen staat na afloop; je kunt je webbouwer aansturen, content gaan ontwikkelen of aan de slag met de ideeën die we bespreken.

  • Doelgericht antwoord op al jouw vragen, of die nu gaan over het positioneren, presenteren of promoten van jezelf als personal brand. Je kunt mij écht alles vragen: van hoe ik het zelf heb aangepakt als ondernemer in een moeilijke en verzadigde markt, hoe ik mijn online programma’s maak tot aan hoe ik Pinterest voor mij laat werken (iets waar weinig mensen in Nederland kennis over hebben).

  • Gesprek is online (via een meetingroom waar we elkaar zien en eventueel beeldschermen kunnen delen) óf offline in Arnhem.

  • Het doel van het gesprek is jou helpen met je business & branding, deze twee zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het gesprek wordt wel op maat gemaakt. Zo zijn er sessies die met name op de styling kant zitten (de look & feel bepalen), maar een sessie heeft ook al eens bestaan uit met name Pinterest strategieën. Kom dus gerust op de lijn als je twijfelt!

  • Last but not least: ik heb per maand 2 plekken. Investering: 795 euro per sessie (dagdeel + online call). Inclusief lunch, btw, test, rapportage en 30 minuten call 14 dagen na de livedag.