Op dit moment doe je waarschijnlijk al veel, maar wees eens eerlijk… Levert meer doen je ook daadwerkelijk meer op of juist minder?

Vaak willen we “iets” met al die middelen die er zijn. We verzinnen vervolgens een doel voor het middel i.p.v. onszelf als middel te zien. Neem nu het fenomeen “online zichtbaar worden/zijn”. Laat los dat je online zichtbaar moet zijn. Dat is een middel, geen doel.

Mensen laten scrollen is de kunst niet, ze ermee laten stoppen is waar jouw uitdaging ligt. De sleutel om de juiste deuren te doen openen is personal branding. Of je nu een website gaat maken, je team wilt samen stellen of een e-mail funnel wilt bouwen. Zie je zelf als concept of product.

Zodat je gebaseerd hierop de juiste keuzes maakt, hier bewust naar gaat handelen, zodat je ook bewust benaderd wordt. De keuzes die je maakt, maken jou!

Ik kan jou helpen als:

 • Jij streeft naar voldoening binnen je bedrijf, leven en relaties.

 • Jij het beu bent om te concurreren op prijs.

 • Jij niet alle klanten (meer) wilt bedienen, maar hierin selectiever wilt worden.

 • Jij rust wilt ervaren in deze competitieve wereld met constante af-, mis,- en verleiding.

 • Jij wilt ondernemen op jouw voorwaarden, met een voor jou passende omzet (in geld én vrije tijd).

  Ik maak hierbij gebruik van een - in Nederland nergens anders te volgen methode - waarin ik jou leer hoe jij, vanuit jouw persoonlijkheid, de meeste invloed hebt op een ander, zodat hij of zij zich met jou kan identificeren. Vanuit dit kader weet jij exact hoe je kunt communiceren om hiermee te fascineren.

  Download hieronder mijn eigen script waarmee jij een onweerstaanbare brandbelofte schrijft en waarmee je nu al de beste klanten gaat aantrekken.

Waarschijnlijk…

Zit je nu vast en weet je niet meer wat te doen, waar te beginnen en wie te geloven. Online ondernemen is niet zo moeilijk, maar omdat er zoveel af-, mis,- en verleiding is maken we onszelf gek.

De kracht van het Internet is enorm, maar jij en ik maken steeds meer daadkrachtige en bewuste keuzes in wie en wat wij volgen (en wie en wat niet meer). Je raakt overspoeld door die constante stroom aan berichten, webinars, challenges en influencers. Moeilijk denken kunnen we als de beste, maar het beste resultaat behaal je door juist door simpel te (leren) denken.

Daarom is personal branding en jezelf positioneren dé oplossing die je zoekt. Lees meer over mijn traject en wat dit jou oplevert.

De beste of de bekendste willen worden is een ambitieus, maar ook een uitputtend streven. Morgen is iemand anders weer beter óf bekender. Een race waar de finish nooit van in zicht komt. Focus op dat wat jou anders maakt en ga hier meer van doen.

Wil jij minder…

❌ kopzorgen over je (netto)omzet?

❌ knokken voor klanten?

❌ to do’s, moetjes en hapsnap klussen?

❌ onrust en stress over de toekomst?

❌ jezelf vergelijken met anderen?

Wil jij meer…

✅ omzet en betaald worden conform je waarde (i.p.v. uurtarief)?

✅ (droom)klanten die voor jóu knokken?

✅ focus en daardoor groeien met jouw ‘one thing’?

✅ (zelf)vertrouwen en rust ervaren in dat wat je doet?

✅ voldoening voelen over dat wat jij te bieden hebt?


Wat jíj nodig hebt is:

 1. Een personal brand, zodat jij een autoriteit wordt binnen jouw vakgebied, je hierdoor minder of geen concurrentie ervaart en niemand meer om jou én jouw expertise heen kan.

 2. Laser scherpe focus om feilloos jouw ‘one thing’ te kunnen benoemen én te verkopen, waardoor je zelfvertrouwen, reputatie en voldoening toeneemt. 

 3. Een online présence (tekst, sfeer en beeld) die naadloos aansluit op de expert en persoon die je bent, waarmee je de juiste leads bereikt, aantrekkelijk wordt voor de beste klanten en je omzet in geld én vrije tijd (ons kostbaarste bezit) groeit. 

 4. Rust en ruimte om te ondernemen op jouw voorwaarden, zodat je waardering voelt voor hetgeen je doet, je hierdoor minder stress hebt en de relatie met je partner of gezin verbetert.

En zo is de cirkel rond.

Het gaat er bij personal branding niet om hoe jíj de wereld ervaart, het gaat er vooral om hoe de wereld jóu ervaart. Personal branding is voor jezelf, maar ook voor jouw publiek een kader creëren en durven te benoemen wat jij voor hen kunt betekenen en op welke manier je dit, ten opzichte van ál die anderen, anders doet. Zo ontwikkel jij laser scherpe focus, krijg en geef je energie en ervaar je meer rust in je bedrijf.

In hokjes denken, zoals ik het altijd noem én met een specifiek haakje de juiste mensen aantrekken. Is dit het hetgeen waar je naar zoekt? Je kunt je aanmelden voor een adviesgesprek met mij.