nederlandse sprekers branding en marketing.JPG
 
 

Personal brand expert: Boek mij als spreker of trainer

Een personal branding training, een personal branding incompany workshop of een personal branding presentatie op jouw event?

Ik weet álles van personal branding (positioneren = ①) en breng dit op een behapbare en begrijpelijke manier.

Daarnaast weet ik door mijn jarenlange ervaring als designer hoe je, vanuit stap 1, de visuele vertaalslag maakt richting een aansprekende en aantrekkelijke online look & feel (presenteren = ②).

Daarnaast is mijn eigen succes ontstaan door het gericht inzetten van specifieke content en dit te combineren met social media en marketing (promoten = ③), zoals bijvoorbeeld Pinterest. En dat terwijl ik in een moeilijke en verzadigde markt zat! Deze drie pijlers onderscheiden mij van anderen in het vakgebied.

★ Last but not least vermeld ik met trots dat ik de eerste én enige adviseur in Nederland ben die opgeleid is door dé branding expert uit de VS. Met dit unieke systeem ontdek je uit welke ‘personal brand types’ jouw team bestaat, hoe je dit als individu, maar ook als team/bedrijf kunt gebruiken en inzetten. Het geeft (in)zicht in hoe de wereld jou ziet in plaats van hoe jij de wereld ziet. En dát is belangrijk als je jezelf óf je bedrijf als merk wilt gaat positioneren, presenteren en promoten.

Heb je een idee rondom een van deze drie pijlers en wil je dit mij bespreken? Ik vind het belangrijk dat mijn presentatie of training gericht is op de behoefte van jouw bedrijf en/of publiek. Stuur mij een mail voor de mogelijkheden.