Hi! Ik ben Manon Toma.

 
 
personal branding voor online ondernemers.png
 

Ik geloof dat ieder groot merk en bedrijf ooit is ontstaan bij één individu. Iemand zoals jij en ik. Iemand met een bepaalde droom of behoefte. Iemand die een bepaalde verandering voor zich zag, maar de verandering durfde te zijn. Jíj bent ook zo'n individu!

Ik wil jou helpen dát te positioneren, presenteren en promoten wat jou TYPEert en kenMERKt, zodat jij voor jezelf én anderen die verandering kunt realiseren.

Je hoeft niet beter of bekender te worden dan anderen, je moet vooral anders zijn dan anderen. Want dát is waarom sommige mensen (en merken) een bepaalde aantrekkingskracht hebben. Ze doen niet wat de rest doet, kopiëren niet, nemen niet klakkeloos alles aan, maar bepalen zelf wat ze willen.

Sterke merken ontwikkelen hun sterke kanten en benadrukken wat hen ten opzichte van anderen, anders maakt.

Ik wil er samen met jou voor zorgen dat jouw klant ziet hóe opMERKelijk jij bent! Zodat jij een merkwaardige en gedenkwaardige indruk maakt.

Personal branding expert

Als kind had ik al de drang om mij te onderscheiden. Tijdens mijn eerste Heilige Communie droeg ik een broek in plaats van een snoezig jurkje, ik speelde niet met barbie's maar scheurde rond op mijn BMX fiets, ik leerde al snel alles over computers en zat graag aan mijn bureautje te knutselen.

Ook al doe je hetzelfde, je bent NIET hetzelfde. Ontdek wat dit NIET is en ga hier méér van doen.

Nu heb ik die drang om mijzelf te onderscheiden nog steeds. In de tijd waarin wij leven is dit essentieel. Binnen de norm vallen is misschien veilig, buiten de norm val je op. 

Als personal(ity) brand strateeg & digital brand designer help ik jóu als online actieve ondernemer met het opMERKelijk (her) positioneren en kenMERKend presenteren van jezelf als personal(ity)brand™. 

Vanuit mijn drie pijlers beginnen we met het positioneren van jezelf als merk (personal branding), vervolgens gaan we dit presenteren en maken we de visuele vertaalslag naar een website, fotoshoot enzovoorts (visla branding) en pas dan kun je vanuit hier gaan communiceren en promoten (online en social branding).

Eind 2017 heb ik een studie in de VS gevolgd op het gebied van persoonlijkheidstypes en hoe zij communiceren. Dit systeem is ontwikkeld door Sally Hogshead in samenwerking met Kelton Global. Sally staat in de top 5 van branding experts wereldwijd en heeft onder andere voor merken als MiniCooper, Jägermeister, Nike en Coca-Cola gewerkt.

Zij is al jaren mijn grote voorbeeld en ik ben er trots op dat ik de enige Nederlandse adviseur ben en haar als mentor heb.

Ik ben door haar en haar team gecoacht en maandelijks hebben wij calls. Wil je de gratis test doen? Dat kan hier.

De methode die zij ontwikkeld heeft (merk-persoonlijkheidstypes) is een onderdeel binnen mijn eigen programma gericht op online ondernemers. Deze methode wordt ook veelvuldig binnen bedrijven en teams toegepast.

Het is dus mogelijk om mij in te schakelen voor een in-company training. Met deze kennis, mijn grafische achtergrond (geen styling cursus, maar de grafische en multimedia opleiding Eindhoven, tegenwoordig Sint Lucas), mijn gevoel voor online ondernemen en content creatie onderscheid ik mij van andere (personal) branding experts in Nederland. 

Deze combinatie vind je nergens anders. Of je moet een slechte kopie zoeken.
Voor meer informatie kun je mij mailen.

 
gecertificeerd personal branding expert
 
Moet jij knokken voor klanten
óf knokken de klanten voor jou?

 

Jij kunt jezelf onderscheiden door je te focussen en te concentreren op dátgene waar jouw potentie ligt en op dátgene wat jou anders maakt. 

"Ken je waarde en maak dit waardevol!"

Met een aansprekend en aantrekkelijk geheel kom jij én blijf jij op de radar van jouw publiek. Door (inter)actie te creëren vanuit jouw personal brand naar beeld, design én content ontstaat er beleving. Dit is belangrijk omdat dít ervoor zorgt dat jij wordt opgeMERKt!

Gevolg: jouw bedrijf groeit zoals jij dat voor ogen hebt.

Resultaat: meer winst in geld, maar vooral in tijd (ons belangrijkste goed).

Door éérst te werken aan de input (personal branding) en pás daarna aan de output (visual branding & social branding) creëer je pas écht een b(r)and 

personal branding voor online ondernemers
  1. Bekijk hier mijn programma's.

  2. Bekijk hier hoe jij, mijn creatieve crew en ik samen aan de slag kunnen gaan.

  3. Incompany trainingen, workshops en 1-op-1 sessies zijn mogelijk. Mail mij.

Veel ondernemers die online actief (willen) zijn worstelen met hoe zij zichzelf als merk moeten positioneren, presenteren én promoten.

Ik spreek uit ervaring, want als iemand in een verzadigde en moeilijke markt zat was ik het wel. De grafische branche is net een kweekvijver. Daarnaast plukken ondernemers tegenwoordig zo een logo kant en klaar van internet af en maken ze zelf hun communicatiemiddelen met een gratis ontwerpprogramma.

Ik weet dus écht waar jij mee worstelt. Nu meteen hulp nodig? Ga aan de slag met jouw brandbelofte en gebruik deze op je website of als bio op LinkedIn of Instagram met mijn gratis formule

 
 
manon toma