HÉt Branding Buro™

♥︎Werk samen met mij en mijn creatieve crew en lanceer jouw merkwaardige brand & business ♥︎

Werk samen met mij en mijn creatieve crew:

LET OP: Dit traject is niet voor iedereen.

Het personal branding gedeelte en het positioneren van jezelf heb je al in kaart gebracht met een personal branding coach en/of business coach. Zo niet? Begin dan hier. 


Jouw doel:

Als MERkwaardige ondernemer wil jij op de radar komen van jouw publiek (het liefst gisteren). Een online identiteit waar je trots op bent. Niemand die het nog waagt op een feestje aan je te vragen: "zeg... hoe is het met je bedrijfje?"

Waar je voorheen briesend de aftocht blies (en net deed alsof je je verslikte in een hete bitterbal) gniffel je nu in je vuistje. Ha! Ze moesten eens weten wat voor maanden jij hebt gedraaid! Niet in uren, oh nee Chardonnay, in netto winst! 

Jij hebt inmiddels je strepen verdient, weet waar je voor staat en gaat, bent op je bek gegaan en weer opgestaan. Het is nu tijd om jouw merk achter te laten in de wereld. Voor eens en altijd. 

#IkWasHier

Und jetzt? Je hebt wellicht net een traject afgesloten. Je weet waar je voor staat en gaat, je waardepropositie, verdienmodel, diensten, strategie, onderscheidende marketingboodschap... enzovoorts.

 Je personal brand consultant of business coach laat je vanaf nu los óf stuurt je weer door. Sommige zetten iemand in om de boel door te gaan voeren of maken nog een moodboard, want hoe moeilijk kan dit nu eenmaal zijn? Even nog een fotograaf erbij en klaar is kees. Stom. Vind ik. Want júist die visuele vertaalslag is essentieel om de door jouw bepaalde positionering "aan te kleden". Dit kan jou hele concept maken of breken.

Die aantrekkelijke Audi zónder die innovatieve techniek onder de motorkap is waardeloos. Maar die innovatieve techniek wordt niet op waarde geschat zonder dat prachtige design (omdat niemand het ZIET).

De kans dat er hierdoor dus ruis op de lijn komt is groot. Kak.
En je wilt het liefst nú doorpakken. 

JIJ hebt nodig:

  • Iemand die het beste weet van beide werelden (zowel personal branding als branddesign). Die zelf in een verzadigde markt haar plek heeft veroverd en doet wat ze predikt. Die dit niet even van de een op de andere dag online is geworden, maar er jarenlang voor heeft geleerd (en dat blijft doen!).

  • Een brandstylist - en branddesigner die met alle professionele programma's werkt (adobe dus, mocht het je interesseren), want de huis- tuin- en keuken Canva ontwerpers heb je nu wel gezien.

  • Een logo, goede foto's, een nette website en een complete set visual/plaatjes om ervoor te zorgen dat je jouw boodschap online kunt verspreiden. Want met alleen een fotoshoot en kom je nog niet verder.

  • Geen langdurige trajecten en samenwerkingen waarbij je van de ene expert naar de andere hopt en waardoor er kostbare tijd verloren gaat. Alles via mij en met mij.

  • Een creatieve crew die jou verder helpen dáár waar nodig, maar altijd via één aanspreekpunt. Want jij en ik weten allebei: je wilt op den duur iets met Google Adwords, e-mailmarketing, video's, online cursussen enzovoorts en en en.... Eens? Alleen nog niet meteen. De mensen die ik aanbeveel huur ik zelf ook in.

Jouw resultaat: 

〤 Een aansprekend en aantrekkelijk branddesign waar jouw klanten niet om

heen kunnen.

Prijs v.a. 7995,- ex. BTW.  *LET OP: De uiteindelijke prijs en het tijdspad hangt af van jouw specifieke wensen.

Naar aanleiding van onze sessie, ontwikkel ik een personal brand moodboard om vervolgens, samen met mijn creatieve crew, dit visueel te vertalen naar een fotoshoot, teksten, een logo, website en visuals voor social media. 

Aan het eind van dit traject heb jij jouw online brand staan en heb je een persoonlijke beeldbank,  een brand stylesheet en ben jij klaar om jezelf te presenteren en te promoten.

Optioneel:

  • Make-Up, haar en kledingstyling: voor en tijdens de fotoshoot.

  • Copy: Als je het schrijven van teksten helemaal wilt uit handen wilt geven.

  • Online Marketing: E-mailmarketing, funnels, Facebook advertenties, SEO & SEA optimalisatie enzovoorts.


    Het Branding Buro is dé go to plek voor de online ondernemer. Je kunt na dit traject verder uitbouwen en alles dus uit handen geven. Kun jij je richten op jouw core-business.

 

Heb je interesse?

Ik bied dit pakket beperkt aan. Wil je met mij werken? Stuur mij dan een mail, ik stuur je dan een intake toe en aan de hand daarvan plannen we een vrijblijvende Skype Call. 

Onderstaande Facebook Live laat je in vogelvlucht zien hoe een traject met mij er uit ziet.