(Personal) branding & beyond: Lees hier hoe wij kunnen samenwerken aan
jouw personal brand & business.

Volg mijn complete branding & beyond traject

Speciaal voor ondernemers die zichzelf als merk online willen (her)positioneren, presenteren én promoten. Dit is een online leeromgeving met besloten community, 1-op-1 sessies en offline dagdeel. Inclusief fotoshoot! Je hebt alles in huis om jezelf onderscheidend neer te zetten, dit visueel te vertalen naar een website en het creëren van content.


Één-op-één sessie | 2 uur

personal-branding-expert-nederland-en-spreker-personal-branding.png

Pick My Brain For Your Brand & Business. Ik sta continue “aan”. Mijn brein is net een popcorn pan en daar kun jij gebruik van maken. Dit is voor de ondernemer die geen volledig traject wilt, maar een korte en snelle boost wilt voor zijn/haar merk.


Boek mij als spreker of trainer voor jouw event of workshop of goed doel.

spreker-nederland-branding-design-marketing.png

Heb je een idee rondom een of meerdere van mijn drie pijlers (positioneren - presenteren - promoten) of wil je iets organiseren? Het beste kun je mij even mailen. Ik spreek sinds kort ook over mijn kledinglabel ‘Sick Style’, waar ik gezondheidsonderzoek mee ga ondersteunen vanaf 2019.


Hét Branding Buro™ inschakelen

Werk samen Hét Branding Buro™ en lanceer jouw merkwaardige brand & business in dagen in plaats van maanden. Let op: dit is niet voor iedereen. Het personal branding gedeelte en het positioneren van jezelf heb je al in kaart gebracht. Zo niet? Scrol terug omhoog.