(Personal) branding & beyond: Lees hier hoe wij kunnen samenwerken aan
jouw personal brand & business.

werk met mij samen: personal branding traject

Speciaal voor innovatieve ondernemers die zichzelf als merk online willen (her)positioneren. Dit is een online leeromgeving plús een half jaar 1-op-1 begeleiding, 2 live dagen en whats-app support. Kijk hier voor alle overige extra’s.


Één-op-één sessie

personal-branding-expert-nederland-en-spreker-personal-branding.png

Pick My Brain For Your Brand & Business. Ik sta continue “aan”. Mijn brein is net een popcorn pan en daar kun jij gebruik van maken. Dit is voor de ondernemer die geen volledig traject wilt, maar een korte en snelle boost wilt. Aan de hand van jouw intake kijken we hoe we invulling geven aan het dagdeel. Nieuwsgierig?


Boek mij als spreker of trainer voor jouw event of workshop of goed doel.

spreker-nederland-branding-design-marketing.png

Heb je een idee rondom een of meerdere van mijn drie pijlers (positioneren - presenteren - promoten) of wil je iets organiseren? Het beste kun je mij even mailen. Ik spreek sinds kort ook over mijn kledinglabel ‘Sick Style’, waar ik gezondheidsonderzoek mee ga ondersteunen vanaf 2019.


Hét Branding Buro™ inschakelen

Lanceer jouw merkwaardige brand & business in weken in plaats van maanden zelf te ploeteren en te zoeken naar de juiste mensen. Let op: dit is niet voor iedereen. Het positioneren van jezelf en/of concept heb je reeds in kaart gebracht met een personal brand strateeg en/of businesscoach. Hierdoor kun je ons briefen en voorzien van alle benodigdheden.