Hoe word je een personal brand en welke stappen zijn er nodig in het personal branding proces?

Hoe creër je een aansprekend en aantrekkelijk brand?Zodat jij wordt opgeMERKt?

De workshop personal branding en design is voor online ondernemers die online actief (willen) zijn en die zichzelf als merk willen positioneren, presenteren en promoten. Ik maak hierbij (als enige in Nederland) gebruik van een unieke branding test + methode die jou inzicht geeft in hoe jouw publiek jou op je best ervaart.

Zo krijg je inzicht in hoe jij communiceert en hoe je dit optimaal kunt inzetten. Ik heb hier een training gevolgd in de VS, waarbij ik dagelijks via videobellen "les" kreeg. 

Ik ben tevens gecertificeerd om deze methode binnen bedrijven en teams te implementeren. Door een team te analyseren aan de hand van de test krijg je als manager bijvoorbeeld inzichten in het percentage van bepaalde types binnen teams. Deze methode is niet te vergelijken met de bekende persoonlijkheidstesten. Deze zijn voornamelijk gericht op hoe jij de wereld ervaart en hiernaar handelt. De methode die ik heb geleerd in de VS is gericht op hoe de wereld JOU ziet en hoe je overkomt. Vragen? Mail mij op mail@manontoma.nl

 WIl jij als kleine ondernemer of zelfstandige professioneel meer leren op personal & visual branding? Maar geen idee wat het is of heb je het idee dat het alleen maar voor grote bedrijven is? Branding en design is mijn ding. Mijn dagelijkse drive! 

De workshop over personal & visual branding is voor jou geschikt als:

  • Je graag kritisch wilt kijken naar jouw huidige positionering en presentatie.
  • Je meer inzicht wilt in jouw personal brand, jouw ideale klant en welke stijl hierbij past.
  • Je als starter graag een uitgangspunt wilt creëren voor de branding van jouw product of dienst en van daaruit deze input kunt meenemen naar derde partijen.
  • Of je bent al een aantal jaren aan het ondernemen en merkt nu dat jouw brand identity niet bij jou én bij jouw ideale klant past.
  • Je meer inzicht wilt in personal-, visual en online branding.

Deze branding workshop* is inclusief:

  • Lunch (NJAM NJAM!)
  • Uitgebreid interactief werkboek
  • Moodboard & stylesheet gemaakt door mij
  • Sparren op Skype Sessie van 60 minuten (in te delen hoe jij wilt: bijv: 30 minuten voor de workshop en 30 minuten na de workshop)
  • Toegang tot de besloten Facebook Community

*Let op:

Op dit moment is er geen offline workshop. Klik hier voor het online aanbod. Je kunt diverse online cursussen volgen: de cursus 'Positioneer En Presenteer Jezelf Als Merk' vormt de basis voor jouw personal branding en is voorzien van een in Nederland unieke test en methode! Dat maakt mijn personal branding cursus tot de enige echte cursus die er is voor ondernemers. Sinds ik mijn cursus over personal branding heb gelanceerd heb ik vele concullega's mogen inspireren. Alles wat ik je leer is echter gebaseerd op mijn eigen ervaringen én die van mijn klanten/cursisten. Ik ben er dan ook trots op dat ik de weg op het gebied van behapbare branding voor kleine ondernemers heb vrijgemaakt ;-) 

In plaats van dat ik spiek bij mijn concurrent blijf ik vernieuwen en innoveren. Ik heb een opmerkelijke verbeeldingskracht en dat blijft! Daardoor blijft mijn cursus steeds in beweging en blijf ik zelf investeren in trainingen, zoals de methode die ik vanuit de VS heb geleerd en waarin ik nu gecertificeerd ben, als enige in Nederland! 

Aanvullend kun je ook losse cursussen volgen. Zie het als bouwstenen! Denk hierbij aan een online cursus over Canva, het maken van een interactief eBook of een cursus over het bedenken, plannen en maken van content. Alles vind je op mijn cursussen pagina.

Mocht je vragen hebben over een van mijn cursussen? Of wil je mij mij het volledige traject bewandelen? Laat het mij gerust weten in een reactie of via de mail.

brandstyling_brandddesigner.png