High Five!

Wat góed dat jij mijn blog hebt gelezen en daardoor op deze gratis freebie bent uitgekomen!

Het zal jou ook wel opvallen: het "hebben" van een online programma is een trend. Maar met het hebben alleen verkoop je niet! En dát is de valkuil!

Dit blog en deze bijbehorende goodie is zó waardevol! Ik zou er geld voor kunnen vragen! Je doet mij in ruil een hoop plezier als je dit blog onder jouw netwerk zou willen delen.

Mag ik jou alvast felIciteren? Want:

  • Jij stort je (in tegenstelling tot genoeg anderen) namelijk niet zomaar in het maken van een online programma. Het is hetzelfde als nieuwe gordijnen kopen terwijl je nieuwe huis nog ontworpen en gebouwd moet worden. Logisch toch?
  • Jij wilt een online cursus creëren die niet alleen waarde voor jou oplevert, maar vooral waardeVOL zal zijn voor je cursisten. En als je mooie huis geen sterke fundering heeft, kun je niet gaan genieten van die mooie nieuwe gordijnen!
  • Jij maakt je niet druk om challenges geven, webinars organiseren, salespagina's maken... Want who gives a f***? Dat komt véél later pas, als je huis eenmaal staat, een dak en een vloer heeft, deuren, verwarming en stromend water. Dán kun jij de boel leuk gaan inrichten (en die nieuwe gordijnen ophangen).

High Five!

PS 1: Wil jij met een kritische blik gaan kijken naar de fundering van jouw brand? Meld je dan hier aan voor mijn 7 Daagse Branding Bootcamp (ook weer gratis jaja).

PS 2: Wil je nu voor eens en voor altijd korte metten maken met jouw koers en focus? Weten wat je gaat communiceren, waarom je dit wilt communiceren en hoe je wilt communiceren? Meer over mijn (betaalde) volledige en complete personal branding cursus lees je hier.

Want is jouw personal brand plan goed uitgewerkt dan zul je merken dat alles makkelijker voor je wordt. Óók het maken van je eerste online programma in de toekomst :-)

Mocht je interesse hebben dan nodig ik je van harte uit mijn cursisten aan te spreken in de Facebook Community of bel mij gewoon even :-)

Ben je nog niet zover? Geen punt! Zorg er in ieder geval wél voor dat je lid bent van mijn Facebook Community(heel veel gratis content!)

Heb je een vraag? Mail mij gerust op mail@manontoma.nl of stuur mij een whatsapp: 06 14 56 34 55