Doordat jij deze freebie via mij download geef jij aan dat jij:

  • Jouw content serieus neemt. Woohoo!
  • Graag meer wilt gaan werken aan de promotie van jouw personal brand. Groot gelijk!
  • Je wilt toewerken naar meer winst, nee niet alleen in geld (gaap, dat zegt iedereen), maar vooral meer winst in tijd. Dát is namelijk waar het echt om draait. Voor jou, voor mij en voor jouw klant. 

PS 1: Een goede voorbereiding voor een contentstrategie is het halve werk. In mijn nieuwe cursus neem ik je stap voor stap mee. Ik leer je niet alleen hoe je content maakt, maar ook hoe je op ideeën komt, hoe je een contentkalender maakt, hoe je een mapstructuur maakt en inzet, uiteraard alles over Canva For Work, tips en tricks over Instagram (bonus van expert), copywriting (bonus van expert) & Facebook Livestreamen (bonus van expert) en het maken van een e-mail funnel (bonus van expert), maar ook hele fijne bruikbare tips rondom content hergebruik.

Meer over deze cursus lees je hier.

PS 2: Ben je nog niet zover? Geen punt! Zorg er in ieder geval wél voor dat je mij volgt op Instagram, waar ik veel tips geef.

Heb je een vraag? Mail mij gerust op mail@manontoma.nl

 

PS: om de PDF goed te kunnen gebruiken dien je de laatste update van Adobe Acrobat te hebben. Bij oude versies zal het interactieve gedeelte namelijk niet werken!